Mc sport | serwis | sklep rowerowy Łódź
Witamy na biurze prasowym sklepu MC sport z Łodzi - Rowery | Akcesoria | Serwis | Części
Kross Lea - mały model, duże możliwości
Linia rowerów stworzona dla kobiet, które lubią aktywny tryb życia i zamiast samochodu czy komunikacji miejskiej chętniej wybierają swoje dwa koła i siłę własnych nóg.
2018-10-05, 10:58
Giant roam 2 - hybryda szosowo-górska!
Model Gianta roam 2 to jeden z najpopularniejszych i najlepiej sprzedających się modeli rowerów. Swoją uniwersalność i popularność zawdzięcza hybrydowej budowie - przystosowany jest do jazdy zarówno po szosie jaki żwirowo-piaskowym podłożu. Cechuje się ergonomiczną, dynamiczną, budową, lekką ramą, opony dobrze trzymają się nawierzchni asfaltowej i piaszczystej. Sprawdź jakimi jeszcze zaletami może pochwalić się Giant roam 2.
2018-07-11, 12:06
Rowery Kross Łódź - wiele modeli rowerów Kross dla dzieci i dorosłych
Firma Kross to największa firma rowerowa w Polsce, działa od 1990r., a pod względem jakości sprzętu, designu, doboru podzespołów konkuruje ze światowymi producentami rowerów istniejących na rynku dużo dłużej.
2018-06-22, 10:14
Akcesoria Topeak dla rowerzystów
Szukasz wysokiej jakości, sprawdzonych akcesoriów na rower, które zwiększą Twój komfort i bezpieczeństwo w czasie jazdy? Akcesoria Topeak spełnią Twoje oczekiwania! Sprawdź, co możesz znaleźć w ofercie tej firmy!
2018-06-14, 10:14
Sklep rowerowy Łódź - bogata oferta rowerów i akcesoriów
Sklep rowerowy Łódź proponuje szeroki wachlarz rowerów, akcesoriów, części zamiennych i ubioru dla rowerzystów.
2018-04-19, 14:42